Workshops Dynamische werksessies als eerste hulp

De snelste manier om u te helpen is het samen delen en bespreken van beelden om tot een werkbare éénduidigheid te komen van wat er aan de hand is of wat u wenst. In 16 jaar hebben wij beeldmateriaal opgebouwd dat we u ter beschikking kunnen stellen. Waarom we het liefst met beelden werken? U begrijpt een gebruiksaanwijzing toch ook veel sneller als u de plaatjes ziet? Zo maken wij de motor in uw bedrijf zichtbaar en laten wij u zien wáár het vermogen zit, waarom de remmen te snel warm lopen en waar de brandstofleiding lekt.

Op verschillende locaties en op verschillende data worden uiteenlopende workshops, werksessies en presentaties gegeven waarvan wij u via onze nieuwsbrief op de hoogte kunnen houden.

Als u zich aanmeldt als gegadigde voor een van deze vormen van kennisuitwisseling kunnen wij u op een locatievoorkeurslijst plaatsen waarin u de locatievoorkeur kunt aangeven. Uiteraard kunnen we eerst in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met elkaar kennismaken, omdat vertrouwen cruciaal is. Een geslaagde fusie tussen harde en zachte informatie is de meest energierijke brandstof voor een organisatie in beweging! Voor u en uw mensen. Voor u en ons.